Vzdycky jsem milovala dobrodruzstvi - a ted me to tu fakt bavi. Nemam rada zmeny, to hlasim hned na zacatek, aby bylo jasne. Takze jsem nebyla nikterak nadsena, ze uz nebudu vedet, ktery odkaz co znamena, a ze dokazu poslat vzkaz nebo delat neco jineho temer poslepu.

 

No ale zpatky k tomu dobrodruzstvi. Nove signaly - jo, to je fakt jedno velke dobrodruzstvi. Spousta lidi tu tak jako neco povida o tom, jak se jim to nelibi a nevim co vsecko. Jo, mne se taky nelibi, ze jeste nejake veci nefunguji a tak, no ale na druhou stranu je mi jasne, ze kdo si pocka, tak se mozna docka a treba to potom fungovat bude.

 

No a zatim me to tu bavi fakt cim dal vic. Ted prave pred chvili jsem treba konecne objevila, jak se dostanu do blogu Udalosti, hihi... pres veskere snahy napovedy ViZe to bylo doposud marne. A pred kazdym novym rozkliknutim neceho nastava ona skvela chvile napeti, co z toho vyleze, nic neni tam, kde bych to cekala - ale zase nachazim veci tam, kde bych je necekala, coz je samo o sobe dost pozitivni...

 

Proste fakt jo, mne se tu moc libi :)

 

Jen by me ted zajimalo, jak ten prispevek publikovat =P :D