Kdybyste se někdy nudili.. nebo měli splín.. nebo chtěli jen tak pocítit radost... a lásku.. vděčnost za život.. a nevímještěcovšechno... pořiďte si děti :-)

 

Prostě miluju děti.

 

Jedno z nich teď naprosto konkrétně - je to přesně 17 dní, co jsem teta :-) Malý Davídek je naprosto kouzelný a okouzlující, no prostě báječný. Když jsem ho poprvé držela v náručí, moje srdce přetékalo radostí a vůbec vděčností za život jako takový.. najednou se mi zdál nový život jako naprosto jasná věc - a přitom jsem ho vůbec nechápala.. nebyl tu - je tu.. :-)

 

A jako bonus jedna konkrétní historka z dneška: šla jsem jen tak po náměstí a potkala skupinku asi deseti dětí z mateřské školky, kde jsem jednu dobu byla jako dobrovolník. Myslela jsem, že se jen tak pozdravíme a půjdu zase dál - děti se ke mně ale už zdálky rozběhly, jedno mi skočilo přímo do náruče, druhé zezadu na záda, třetí se přilepilo na jednu ruku, další na druhou..

a jo, dopadlo to tak, že jsem uprostřed náměstí klečela na zemi a měla na sobě asi pět dětí :-D kolemjdoucí se museli bavit, ale já si připadala nesmírně milovaná :-)